52012сеп.
Бебешки колички

Бебешки колички

Кой да знае, че покупката на бебешка количка, може да бъде почти толкова сложна, колкото покупката на автомобил?
Ето няколко съвета при пазаруване на детски колички:
1. Бъдете решителни. Ако подозирате, че член на семейството или близък приятел иска да си купи бебешка количка за вас като подарък, обяснете точно и напълно ясно какво искате. Това ще предотврати всякакво объркване и неловкост при избора на подарък.
2. Ще видите, че имате голямо разнообразие. Посетете магазините с човек, на когото може да се доверите. Направете няколко пробни сгъвания и разгъвания. Уверете се, че количката ви ще бъде здрава полезна, а не нестабилна.
3 Не забравяйте, на пръв поглед дребните детайли. Ако повече от един човек ще бута количката, регулируемите дръжки са важна функция. Други незаменими неща са поставка за чаша, покривче за предпазване на бебето от слънце или дъжд, и кошница, която е достатъчно голяма, за да съхранявате вещите си и бебешките принадлежност. Друг ключов детайл: уверете се, че количката може да влезе във вашия багажник.
4. Новородените имат специални нужди. Новороденото бебе се нуждае от детска количка, където ще могат да си лежат. След като вашето бебе достигне около 6-месечна възраст, но не и преди това – бихте могли да разгледате детски колички, която са по-изправени, а не изцяло в легнало положение.
5. Искате да избегне събуждането на бебето си, когато е заспало в столчето за кола? Разглобявате и продължавате. Можете да обмислите пълна система за пътуване – детска седалка и количка в едно.
6. Офроуд.. Количките с три колела са страхотни в тесни и по-оживени места, където може да имате добра маневреност. Имайте предвид, че триколесните колички не са подходящи за бебета под 6-месечна възраст.
7. Фокусирайте се върху безопасността. Никога не оставяйте бебето си без надзор в детска количка, особено, когато спи. Бебето може да се изплъзне от количката. Не забравяйте да използвате предпазния колан или ремък, да заключите колела на количката, когато стоите на едно място.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *